Hogyan szünteti meg fájdalmait a gyógymasszőr?

Legtöbben nem tudják mitől fáj a fejük, miért fáradékonyak, miért érzik, hogy leszakad a derekuk, pedig a sok esetben a megoldás egyszerű.
Gyógymasszőrként azt tapasztaltam, hogy gyakori egészségügyi problémát jelent a vázszerkezet, a csontozat és az izületek rendellenes állapota. A kiváltó ok lehet egy nagyobb súly emelése, mozgás vagy sport közben bekövetkező sérülés, rossz testtartás napközben vagy alvás pozícióban, de akár terhelés nélkül szinte érthetetlen módon is kezdődhetnek a fájdalmak.

Hátfájás, derékfájás, gerincfájdalmak, idegbecsípődés, lumbágó, gerincsérv, csigolyaelmozdulások,nyaki fájdalmak, ínhüvelygyulladások, vállfájdalmak, térd- és boka problémák,gerincferdülés, lúdtalp. Ezek a leggyakoribb problémák, amellyel egy gyógymasszőr szembesül.

Speciális masszázzsal segít a gyógymasszőr


Gyakran a felületi masszázstechnikák de még a mélyebb izommasszázsok sem tudják a fájdalmakat kiváltó okot kezelni. Ahhoz, hogy a vázszerkezet elváltozásain javítson a gyógymasszőr, speciális masszázstechnikára, és szélesebb anatómiai tudásra van szükség.

Az elmúlt 19 év alatt gyógymasszőrként olyan masszázstechnikákat tanultam és fejlesztettem, amelyek képesek a fájdalmakat kiváltó rendellenességeket megszüntetni.

Az alkalmazott masszázstechnikák visszaállítják az emberi vázszerkezet, az izületek anatómiailag helyes működését.

Főleg a gerincsérv gyógyítása jelentette a legnagyobb kihívást számomra. Mindent megtettem, hogy megtanuljam azokat a módszereket melyek eredményesek a gerincsérv kezelésében. A gerincsérv műtétet sok esetben elkerülhető az idejében elkezdett hatékony gyógymasszőri kezeléssel.

Legjobb kezelés, a megelőzés

Fontos tudnia, hogy a testében előforduló izületi elcsúszásokat, görcsös feszüléseket, beszűkült izületeket tanácsos minél előbb gyógymasszőrrel „kijavíttatni”, mert már rövid idő alatt is rögzül, és ennek megfelelően torzítja a környező izületi részeket és komoly szervi problémákat is okozhatnak, a csigolyák között a szerveinkhez futó idegpályák nyomása miatt.

A mai ember életmódja miatt bátran kijelenthetem, hogy azoknak is érdemes megelőzésként jelentkezni kezelésre, akiknek még nincsenek fájdalmai. Az izületek föllazításával és nyújtásával jelentősen késleltethető a nehézkes és fájdalmas mozgás. Fiataloknak a gerincferdülés, lúdtalp kezelésében segít a gyógymasszőr.

Hogyan hat a kezelés:

 

   Médiamegjelenések

A következő videókban a Kölcsey Televízió Harmónia magazinjában megjelent riportfilmeken keresztül nyerhetnek bepillantást a gyógymasszőr kezelésekbe.