Esettanulmányok, tapasztalatok:

K. Péter - vállízületi fájdalom

Több hónapon át tartó vállízületi fájdalmam szűnt meg 1 kezeléssel.

Több hónapja tartó vállízületi fájdalmammal kerestem meg rendelőjében Keszthelyi Csabát. Többször jártam orvosnál, de a kezelések nem hoztak számomra javulást. Az orvos gyulladáscsökkentő gyógyszereket, írt fel, különböző kenőcsök használatát javasolta, de jelentős javulást egyik sem hozott az állapotomban. A vállamat és a kezemet alig tudtam használni, míg az egyik ismerősömtől megkaptam Keszthelyi Csaba gyógymasszőr telefonszámát, és kértem egy időpontot kezelésre.

Már az első kezelés után éreztem, hogy teljesen megszűnt a hónapok óta tartó vállfájásom. Elmentem még egy kezelésre, ami stabilizálta az állapotomat, de a vállfájásom teljesen megszűnt.

Köszönetet szeretnék mondani Keszthelyi Csabának, aki meggyógyított.

K. Péter – Budapest


Cs. Mária - csípőízületi fájdalom

Hosszú évek óta tartó csípőízületi fájdalmam szűnt meg 2 gyógymasszőr kezeléssel.

Évek óta meglévő csípőtáji, csípőízületi fájdalommal fordultam a gyógymasszőrhöz, Keszthelyi Csabához, aki már több ismerősömnek segített gerincproblémáján. Több éve szenvedek a csípőízületemmel, több orvosi kezelésen vettem már részt, de az állapotomban jelentős javulást egyikkel sem értek el az orvosok. Jártam tornázni, fizikoterápiára, és rengeteg gyógyszert beszedtem, de maradandó javulást nem hozott számomra egyik sem. A mozgásomban egyre korlátozottabb lettem, nehezemre esett felállni és elindulni, ha egy kicsit pihentem. Szinte már alig bírtam lépni. Az orvos azt mondta, hogy valószínűleg protézis lesz belőle, de azzal még várni kell. Ekkor kezdtem el az ismerőseimtől érdeklődni, hogyan lehet eljutni a gyógymasszőrhöz kezelésre. Egy előre telefonon leegyeztetett időpontban a Keszthelyi Csaba megkezelte a gerincemet, melynek hatására már az első kezelés után sokkal könnyebben tudtam mozogni, amit mondtam is neki. Ő javasolta, hogy még egy pár kezelésre szükségem lesz, de biztosan fog javulni az állapotom. Ezt én már akkor éreztem.

Ezután még kétszer megkezelte a csípőmet Keszthelyi Csaba. A második kezelésre szinte tökéletesen helyre jöttem, már nem voltak fájdalmaim, könnyen mozogtam, mint akit teljesen kicseréltek.

Hálásan köszönöm a gyógyítást!

Cs. Mária – Budapest


K. Józsefné - térdfájdalom

A gyógymasszőr módszere segített a térdfájdalmam gyógyulásában

Pár héttel ezelőtt kezdődött, hogy a térdem rettenetesen elkezdett fájni. Nem tudtam leguggolni, ha leültem alig tudtam lábra állni, és térdelni is csak nagyon rövid ideig sikerült. A lépéseknél olyan érzésem volt, mintha oldalra akarna bicsaklani a térdem. Szörnyű érzés volt, és nagy fájdalommal járt.

Mivel hasonló érdeklődésű van a családban, tudtam, hogy gyógymasszőri módszerekkel lehet ezen a problémán segíteni. Mivel nagy volt a fájdalom az elején féltem elmenni kezelésre. Még szenvedtem egy kicsit, mire rájöttem, hogy csak ez lesz a megoldás, és minél többet várok, annál nehezebb lesz megoldani. Elmentem a gyógymasszőr rendelőjébe, és ott Keszthelyi Csaba megkezelte a térdemet. Már az első kezelés után tudtam mozogni, le tudtam guggolni, nem volt meg a feszítő fájdalom. A második kezelésre teljesen megszűnt még az a kicsi fájás is, és tökéletesen tudom azóta is használni a térdemet, ismét úgy, mint régen. A kezelések hatására megoldódott a hátfájásom, ami időnként elő szokott jönni, illetve azóta nem fájt a fejem, pedig hetente egyszer-kétszer mindig volt fejfájásom.

Köszönöm Keszthelyi Csabának a gyógyítást, és a módszert, mellyel segít a beteg emberek a gyógyulásban.

K. Józsefné - Budapest


F. Katalin - műtét nélkül gyógyult nyaki gerincsérv

Pedagógus lévén igen sokat ülök asztalnál és görnyedek. Néhány hónapja felfigyeltem arra, hogy zsibbadnak a kezeim és mivel a panaszaim már elérték az életvitelemet zavaró szintet, úgy döntöttem orvoshoz fordulok.

Kezdtem a háziorvosomnál, majd ideggyógyászati vizsgálat és végül egy MRI felvétel. Az elkészült felvételen jól kimutathatóan két sérv volt a nyakamon az ötödik-hatodik és a hatodik-hetedik csigolya között! Az orvos szerint ez indokolta mindkét kezem zsibbadását, mivel egyik balra, a másik jobb irányban nyomta a gerincvelőből kilépő idegeket! Kérdeztem orvosomat, mi lehet erre a megoldás, mire ő műtétet javasolt. Nagyon megijedtem, amit látott is rajtam és említette, hogy érdemes megpróbálni a fizikoterápiát. Megköszöntem tanácsát és részt is vettem számos ilyen kezelésen, amik egy picit javítottak helyzetemen, de nem oldották meg!

Ekkor kezdtem érdeklődni ismerőseim körében, hogy ki hallott már olyanról, hogy műtét nélkül valaki ilyesmiből kigyógyult. Családom és barátaim köréből ketten is jelezték, hogy hallottak egy gyógymasszőrről, aki Nyíregyházán is rendel és számos hasonló esetben tudott már segíteni! Sikerült megkeríteni a telefonszámot és így kerültem el Keszthelyi Cabához. Az első alkalommal elkért minden addigi, erről a problémáról szóló papíromat és annyit mondott: ”Érdemes megpróbálni!”!

Megcsinálta az első kezelést, ami után igen komoly izomlázam volt három napig, viszont a bal kezemből teljesen elmúlt a zsibbadás, a jobb kezemben pedig csak a kicsi és a mutató ujjam zsibbadt, de alig észlelhető mértékben! Amit még észre vettem: NEM FÁJ A FEJEM!

Amikor beszámoltam Csabának az eredményekről, mosolyogva annyit mondott: megnyertük, nagyon valószínű, hogy nem kell megoperálni! Köszönöm!

F. Katalin
Gergelyiugornya